PréCor 

 


PréCor Wonen B.V., hierna PréCor, is een initiatief van Cortese Capital Management B.V. in samenwerking met Prevenda B.V.  PréCor  initieert, structureert en beheert  vastgoedproducten die direct of indirect beleggen in lang verhuurde appartementen in heel Nederland. PréCor beschikt over de expertise en ervaring op commercieel, juridisch, financieel/bancair, fiscaal en technisch gebied. Tevens beschikt zij over het netwerk voor de aan- en verkoop van vastgoed alsmede eigen vermogen funding.


Succesvol

Om succesvol te zijn en te blijven, vereist onze aanpak wel een proactief assetmanagement met een gezonde visie op de markt. Wij maken gebruik van de unieke mogelijkheden die de huidige vastgoedmarkt te bieden heeft. Hierbij speelt het netwerk, de ervaring en achtergrond van de initiatiefnemers een cruciale rol.

Beheer

Het beheer van beleggingspanden in de fondsen geschiedt door onze eigen mensen op een proactieve wijze. Hierdoor bestaat er een grote betrokkenheid bij en strakke regie over de assets. Hierbij maken wij gebruik van  jarenlange vastgoedervaring binnen Cortese Capital Management B.V. en Prevenda B.V. Wij denken mee met de huurders en staan voor het belang van onze opdrachtgever. Als onafhankelijke beheerder verzorgen wij alle commerciële, technische en administratieve facetten binnen de woningportefeuille van PréCor.